For påmelding trykk på knappen lenger ned på siden

Vi har bindende påmelding, men du kan få en gratis prøvetime!

Når du har søkt om plass, og vi har bekreftet plassen, er du i utgangspunktet pliktig til å betale hele kurset uansett om du møter opp eller ikke. Vi reserverer jo plassen til deg.

Har det skjedd endringer i din situasjon ifra det tidspunktet du søkte om plass til du får svar fra oss, er det selvfølgelig bare å svare på mailen fra oss og f.eks trekke seg fra kurset. Melder du deg på et nivå som er for høyt for deg og du ved en feil har fått bekreftet plass på den fra oss, vil pedagogen gi deg beskjed om dette første dag og henvise deg til riktig nivå.

De som ikke har betalt alle sine fakturaer fra tidligere semestre, vil ikke få plass før disse er betalt.

Ønsker du en gratis prøvetime ta kontakt med Selma. Dersom klassen blir full vil de som er påmeldt bli prioritert. For å være sikret plass, er det tryggeste å melde seg på.

Vi sender faktura på mail. Husk å oppgi riktig mailadresse for tilsending av faktura.

OBS! Ved å melde på en elev godtar man automatisk påmeldingsvilkårene.

For å reservere plass trykk på knappen:


Du klikker på knappen over (der det står Påmelding), og der fyller du inn foresattes navn og annen info (det kan være flere), elevens navn og info (det kan være flere i samme konto (Så en mor med 3 barn kan registrere alle barna under sitt navn). Du må også gi samtykke til om vi kan fotografere eleven i dansestudioet eller ikke. Vi håper dette på sikt blir mye enklere for både dere og oss. Neste semester trenger dere ikke å fylle i alt en gang til som dere har gjort til nå.

Når dere har sendt inn påmeldingen, så får dere bekreftelse med det samme på om dere har plass eller ikke. 🙂 Fantastisk enkelt. 🙂