Norske talenter

Ernest K. Pacha er født i Dar Es Salaam, Tanzania. Der startet han å danse når han var 10 år, og dansen har betydd mye for livet hans både i Afrika og i Norge.

Noen år senere flyttet han til Nairobi i Kenya, hvor han gikk på en danseskole som heter Sarakasi Trust. Sarakasi ga han muligheten til å bli en profesjonell danser og artist. I denne perioden startet han sitt eget crew som het WapiWapi.

WapiWapi har vært med i mange dansekonkurransen i Øst-Afrika og vunnet mange av dem.

I 2014 flyttet Ernest til Norge og ble medlem i et av Norges mest kjente danse crew, Kingwings. Kingwings er et av de største breakdans crewene i Norge og vinner av Norwegian Championship i 2019. Sammen med Kingwings crew har han danset mange steder i Norge, som blant annet sammen med den Norske Opera og ballett. I tillegg har Kingwings Crew medvirket i mange TV program som følgende: Norske Talenter, MGP, Artistgallaen, Idrettsgallaen, TV-aksjonen, Stjernekamp, osv.

Ernests dansestil har sine røtter i tradisjonell Afrikansk dans, men han er også en godt skolert Hiphop og breakdanser. Denne sammensetningen av ulike dansestiler gjør han helt unik i sin uttrykksmåte på scenen og som danselærer.

I tillegg til å undervise i breakdance/hiphop og Afro street dance er Ernest kunstnerisk ansvarlig og leder for Pacha Crew kompaniet.

Ernest er utrolig entusiastisk og engasjert danselærer som gjør hans timer om til et fyrverkeri.

Ernest snakker norsk og engelsk.