Magnus Rande

Hiphop/LA style & Urban Street

Magnus Rande tok i 2015/2016 utdanningen til Circle Dance Academy, i Oslo. Utdanningen har fordypning innen Hiphop og Urban Street, og gir koreograf og instruktør sertifisering.

Magnus har erfaring fra ulike danseskoler både i Mysen, Fredrikstad og Oslo. Våren 2017 var han 3 måneder i Los Angeles og danset på flere kjente dansestudioer. Deriblant Millennium Dance Complex, et dansestudio som er verdenskjent for sine klasser innen kommersiell hiphop. Etter sitt opphold og studier i Los Angeles, ble han så inspirert av hip hop kulturen der, at han startet opp en ny klasse innen nettopp denne sjangeren. Klassen heter LA style.

Siden høsten 2014 har Magnus undervist hos oss. Han startet da opp tre nye guttegrupper. Dette resulterte i at 50 nye gutter begynte på dans. Dette semesteret velger vi å ikke å ha egne guttegrupper, da vi ønsker å ha blandede klasser i alle sjangre. 

Magnus er selv en utøvende, fantastisk flink danser og er med på opptredener rundt omkring. Han danser også på scenen selv ved våre elevforestillinger i Askim kulturhus, sammen med våre elever.

 

Studio

STUDIO

Storgaten 15,
1850 Mysen

KONTAKT

Rigmor: 990 40 153
Frank: 905 85 095
kontor@dansogballett.no

QUOTES

Dans er fotens poesi.
- John Dryden

To watch us dance is to hear our hearts speaks.
- Hopi Indian Saying

Nettside av Fjellvann