Info til publikum

Vinterens store elevforestilling «Victory» vil være Onsdag 12.12.18 kl. 18.00 og Torsdag 13.12.18 kl. 18.00

Ny forestilling i Askim kulturhus desember 2018.

Billetter er i salg og kan kjøpes gjennom Askim kulturhus sine billettsider på askimkulturhus.no

 

Neste forestilling heter

 

«Victory»

 

og blir i Askim Kulturhus

 

 

På denne forestillingen skal de eldste elevene ved danseskolen være med, men nærmere informasjon om dette vil komme til de aktuelle klassene etterhvert.

 

Koreografiene denne gangen vil handle om begrepet Victory. Det å vinne trenger ikke nødvendigvis å bety at man blir nummer 1 i en idrett eller kamp, men det kan også være at man vinner over seg selv, sine tanker og følelser, vinne over sin egen frykt, bli bedre i noe man har lagt ned mye jobb i eller rett og slett kjempe for noe man virkelig har tro på selv og som andre prøver å hindrer deg i å klare. Det kan dreie seg om både de små og store kampene, alene eller sammen med noen andre, men også om det å klare å stå imot alt press fra ulike kanter som vi blir utsatt for i samfunnet i dag, ikke minst på sosiale medier og samtidig bavare seg selv og ha tro på at det du står for er riktig for deg. Et tema som Victory, innehar alt av følelser, fra glede og tårer til bunnløs sorg og vi ønsker å fortelle deg slike historier ved hjelp av dans og bevegelse. Et slikt tema vil skape en sterk forestilling både for danserne, dansepedagogene og ikke minst for publikum. Her vil Forestillingen i Askim kulturhus vil selvfølgelig bli presentert med lyd og lys fra Tangen lyd og lys, som vil løfte fortellingene frem til publikum på en magisk og profesjonell måte. Vi gleder oss til å presentere vår nye forestilling sammen med våre gamle og nye koreografer og vise frem våre fantastiske dansere. I år blir det ekstra stas med helt nyoppstartede klasser og ikke minst blir det spennende å se hva våre to nye dansepedagoger bringer med seg av fagkunnskap, danseglede, kreativitet og ikke minst inspirasjon.

Onsdag 12.12.18 kl. 18.00
Torsdag 13.12.18 kl. 18.00

 

Billettpris kr 260,-

 

Barn under 16 år 160,-

 

inkl billavgift kr 25,-

 

Eventuelle restplasser selges i Askim Kulturhus før forestilling.

 

Har du en danser som du ønsker at skal få sitte sammen med deg den akten (før eller etter pause) han/hun ikke er på scenen, må du kjøpe egen billett til denne. Dørene til salen er stengt under forestilling, så eleven får kun mulighet til å sitte inne den halvdelen han/hun eventuelt ikke er på scenen.[hr]

 

Alle elever får se generalprøven fra salen 🙂

 

Studio

STUDIO

Storgaten 15,
1850 Mysen

KONTAKT

Rigmor: 990 40 153
Frank: 905 85 095
kontor@dansogballett.no

QUOTES

Dans er fotens poesi.
- John Dryden

To watch us dance is to hear our hearts speaks.
- Hopi Indian Saying

Nettside av Fjellvann