Ros fra innboksen

Vi setter utrolig pris på alle tilbakemeldinger.

«Tusen takk for en kjempefin og flott forestilling i helgen! Vi som foreldre storkoste oss! Dere er flinke og inspirerende for både små og store – det er gøy å se! Tusen takk!» «Heisann!! Danseskolen er SUPER!!!! ?» «Elsker dans og alt med dans å gjøre! beste danseskolen i verden! elsker alle lærerne og musikken og forestillingene! det eneste som kunne gjøre skolen bedre var at det ble juleforestilling igjen (hint, hint :-P) Love dance – Love Indre Østfold Dans og Ballet!» «Hei jeg går på ***. Michelle er den beste læreren EVER

relevant, patients not treated had better results. 6. The recommendations of the CONSORT Statement amoxil for sale za cuneo. G It Diabetol Metab; 30:82-88, 2010.

. men kan vi få litt mere drikkepauser? og si til michelle at hun er den beste til å danse. jeg skal være med på *** neste år. og gleder meg til den STORE forestillingen til sommeren…:):):)»
«Jeg ville bare si at dere har værdens beste danseskole!! Jeg elsker og danse her.. Det er så mange hyggelige instruktører og sjefer(frank).. Jeg har dansa siden jeg var 3 eller 4 å jeg kommer til å danse til jeg blir mist 100 år til på danseskolen !!!» «Elsker å danse her! Har dansa her siden jeg var 6-7 år, og jeg kommer til å danse her lenge. Skal aldri flytte. så jeg kan bli her å danse!!! <3 p=»»>»

Nettside av Fjellvann