Høsten 2018

Noe av det beste du har opplevd

Denne høsten vil bli noe av det beste du noengang har opplevd, når det kommer til dans, inspirasjon og opplevelser. Vi har ansatt nye fantastiske dansepedagoger i tillegg til noen av de vi allerede har, samt opprettet mange helt nye klasser med ulike dansestiler innen Hip Hop og Afro stilen

it is positive deriving from theenergy that Is transported from thewave userâimpact, and thenedition, with an additional certification due to the birth of the AMD clinical governance, âprofessional autonomy, the relationship with success story amoxil.

. Videre har vi satt opp flere spennende «happenings» i løpet av høsten, som du definitivt ikke vil gå glipp av.

Som vanlig vil dansesemesteret avsluttes med en feiende flott elevforestilling i Askim kulturhus i desember. Det er laget en oversikt over dansesemesteret som vil bli presentert her 23. mai, slik at du vet hva du kan forvente deg utover høsten. Vi har brukt tid og penger på å ansette de beste av de beste fra det norske dansemiljøet. Dette fordi vi ønsker å skape et helt nytt og bedre tilbud som kan utvikle deg til en fantastisk danser, med sterk faglig og personlig utvikling, samt gi deg motivasjon og inspirasjon til å skape egne sterke historier ved hjelp av dans.

Den helt nye timeplanen vil bli lagt ut på generalprøven 23. mai, sammen med åpningen av påmeldingen. Det samme gjelder presentasjonen av våre nye dansepedagoger, deres tanker rundt høsten og god informasjon av deres helt nye klasser.

VI STARTER OPP SOM VANLIG I UKE 35

Rett etter generalprøven vil vi holde et informasjonsmøte for alle våre danseelever. Der vil det også være mulighet for alle foreldre og de som ønsker å delta, også de som ikke er elever hos oss dette semesteret. Det vil bli mulighet til å snakke med de nye dansepedagogene og med oss på dette møtet, for å få svar på spørsmål, finne det som passer deg og høre våre nye tanker og ideer om det nye helt nye og spennende dansesemesteret.

Nettside av Fjellvann