Priser & Påmelding

Påmeldingen for vårsemesteret er åpen

Vi har bindende påmelding, men du kan få en gratis prøvetime!

Når du har søkt om plass, og vi har bekreftet plassen, er du i utgangspunktet pliktig til å betale hele kurset uansett om du møter opp eller ikke. Vi reserverer jo plassen til deg.

Har det skjedd endringer i din situasjon ifra det tidspunktet du søkte om plass til du får svar fra oss, er det selvfølgelig bare å svare på mailen fra oss og f.eks trekke seg fra kurset. Melder du deg på et nivå som er for høyt for deg og du ved en feil har fått bekreftet plass på den fra oss, vil pedagogen gi deg beskjed om dette første dag og henvise deg til riktig nivå.

De som ikke har betalt alle sine fakturaer fra tidligere semestre, vil ikke få plass før disse er betalt.

Ønsker du en gratis prøvetime ta kontakt med Selma. Dersom klassen blir full vil de som er påmeldt bli prioritert. For å være sikret plass, er det tryggeste å melde seg på.

Vi sender faktura på mail. Husk å oppgi riktig mailadresse for tilsending av faktura.

Påmelding

Vi har et helt nytt system for påmelding nå.

Du klikker på linken over (der det står Påmelding), og der fyller du inn foresattes navn og annen info (det kan være flere), elevens navn og info (det kan være flere i samme konto (Så en mor med 3 barn kan registrere alle barna under sitt navn). Du må også gi samtykke til om vi kan fotografere eleven i dansestudioet eller ikke. Vi håper dette på sikt blir mye enklere for både dere og oss. Neste semester trenger dere ikke å fylle i alt en gang til som dere har gjort til nå.

Når dere har sendt inn påmeldingen, så får dere bekreftelse med det samme på om dere har plass eller ikke. 🙂 Fantastisk enkelt. 🙂

Priser:

45 min kr 1550,-
60 min kr 1700,-
Tåspiss a 30 min kr 900,-
Stretching a 30 min kr 900,-

2 klasser a 60 min kr 3060,-

3 klasser a 60 min kr 4590,-

4 klasser eller mer kr. 5990,- (her kan du melde deg på flere klasser du vil være med på til samme pris)(OBS! Tåsspiss og stretching er IKKE inkludert i denne prisen, og vil komme i tillegg)

Hvis du går mer enn 1 klasse pr.uke, så er det lagt inn 10 %  rabatt på begge klassene.

Stretchklassen vil være på 30 minutter og koste 900,- kr pr. semester.

Tåspissklassen vil være på 30 minutter og koste 900,- kr pr. semester.

Prisen er for hele halvåret, med 1 undervisningsklasse hver uke i tilsammen 14 uker.

Det er gratis å være med på våre store elevforestillinger. Det eneste du må betale er eventuelle egne kostymer eller deler av kostymer. Du kan noen ganger få leie kostyme av oss.

Nettside av Fjellvann