Kari Amanda Frøseth

kari-amanda-hjemmeside
Kari Amanda Frøseth

Jeg heter Kari Amanda Frøseth er 20 år og kommer fra Senja i Nord-Norge. Å være fra en liten plass, langt unna hovedstaten har ikke holdt meg tilbake fra å følge drømmen min om å bli danser.
I en alder av 13 år begynte jeg å konkurrere i Nord-Norges mesterskap i IDO-grenene, som sendte meg videre til Norges mesterskap og Europa mesterskap i 2008. I 2009 ble jeg med i en hip-hop gruppe, Manoeuvres, som tok NM-gull 2 år på rad i Hip Hop Formation.

Jeg har vært en del av et internasjonalt talentutviklingsprogram under navnet UKM arctic. Det har gitt meg muligheten til å opptre, skape og undervise både i Norge og i Russland i perioden 2010 til 2013.

Av kurs har jeg vært med på Groove Camp i Oslo 2010 med internasjonale dansere som Lyle Beniga, Shaun Everisto og S**t Kingz. I 2014 var jeg med på Dreamworks Dancecamp med dansere som Koharu Sugawara, Ellen Kim og Bam Martin. Samme året reiste jeg 4 uker til Los Angeles for å delta på Latitude Dancecamp der jeg fikk masterclasses av koreografer til blant annet Beyonce, Justin Bieber, Justin Timberlake og Lady Gaga. I tillegg til ubegrenset med danseklasser hos Movement Lifestyle Studio, Debbie Reynolds Studio og Millenium Dance Complex. I 2015 reiste jeg tilbake til Los Angeles for å ta danseklasser og utvikle meg videre som danser.

Av utdanning har jeg gått danselinjen i Tromsø og studerer fortiden ved Norges Dansehøyskole med fordypning i moderne.