Vi gleder oss til å danse med deg

Sammen forteller vi sterke historier gjennom dans.

Vi er Indre Østfold desidert største danseskole med rundt 300 fantastiske danseelever. Med vår 15 års lange erfaring innen fagfeltet og med produksjon av to fantastiske danseforestillinger av svært høy kvalitet i året, sier det seg selv at vi vet hva vi driver med og at vi har stor glede av å gjøre denne jobben.

Vår intensjon er å formidle kunnskap og gode ferdigheter innen dans, skape motivasjon og glede i undervisningen, samt samhold i arbeidet med elevforestillingene. Vi ønsker å skape et trygt, fagsterkt, motiverende og utviklende dansemiljø fylt av glede over dansen, musikken, historiene og livet. Vi liker å sette deg i sentrum, slik at du kan få muligheten til å følge drømmene dine og være den aller beste utgaven av deg selv som danser. 

Vi synes at akkurat du er unik og du fortjener det aller beste. Vi ser virkelig frem til en helt ny, innholdsrik, inspirerende og fantastisk dansehøst sammen med alle dere flotte dansere<3

Frank og Rigmor

Bildene er hentet fra DVDen fra vår store elevforestilling i Festiviteten i mai 2014. Vi har slike show en eller to ganger hvert eneste år!

Studio

STUDIO

Storgaten 15,
1850 Mysen

KONTAKT

Rigmor: 990 40 153
Frank: 905 85 095
kontor@dansogballett.no

QUOTES

Dans er fotens poesi.
- John Dryden

To watch us dance is to hear our hearts speaks.
- Hopi Indian Saying

Nettside av Fjellvann